سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خواندنی‌های جالب راجع به همه چیز



[ یکشنبه 90/4/12 ] [ 12:26 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر

مادر و پسری که از 30 سال قبل و به دنبال یک کینه‌توزی از هم جدا شده بودند، تا چند روز دیگر دوباره همدیگر را در آغوش می‌گیرند.

فارس: پسری که از 30 سال قبل به علت کینه مادربزرگش از مادرش جدا شده بود، با عنایت امام رضا(ع)، مادرش را پیدا کرد.

مادر و پسری که از 30 سال قبل و به دنبال یک کینه‌توزی از هم جدا شده بودند، تا چند روز دیگر دوباره همدیگر را در آغوش می‌گیرند.

یکی از روزهای سال 59 و در یکی از بیمارستان‌های شهر ارومیه، زن جوانی نوزاد پسر خود را به دنیا آورد اما مدت کوتاهی بعد از زایمان، به دنبال یک کینه‌توزی فرزندش را از دست داد.

مادر شوهر این زن که فقط یک سال از زمان ازدواج با شوهرش گذشته بود، بعد از زایمان به دلایل مختلفی خواستار جدایی این زوج شد و وقتی که با مخالفت آنها رو به رو شد، در اقدامی عجیب نوه خود را ربود و به خانواده دیگری که در مشهد زندگی می‌کردند، فروخت.

بعد از آن هم، مادر شوهر به خواسته اصلی خود یعنی جدایی پسر خود از عروسش رسید و مدتی بعد این زوج جوان از هم جدا شدند اما زن جوان از همان زمان به دنبال فرزند خود رفت.

سال‌ها از این جدایی گذشت و پسر جوان بعد از 15 سالگی هویت اصلی خود را شناخت و از آن موقع به دنبال یافتن نشانه‌ای از گذشته مبهم خود رفت.

مدتی قبل، این پسر که در حال حاضر جوانی 30 ساله است، به حرم امام رضا(ع) رفت و به امام متوسل شد تا خانواده واقعی خود را پیدا کند و از این سرگشتگی رهایی یابد.

او در حرم امام رضا(ع) با فردی آشنا شد و آن فرد با توجه به تنها سرنخی که از خانواده اصلی جوان یعنی، برگه ترخیص از بیمارستان محل تولد بود، ‌شروع به تجسس کرد و در نهایت و در کمال ناباوری مادر این جوان را پیدا کرد.

ابتدا این زن یکی از گزینه‌های احتمالی پیش روی این جوان بود اما وقتی اطلاعات لازم درباره زمان ولادت و همچنین محل تولد به دست آمد، مشخص شد که او مادر واقعی این جوان است.

این زن مدعی بود که 2 سال قبل شوهرش را پیدا کرده است و شوهرش قول داده است که پسرش را پیدا کرده و به او برگرداند اما زیر قولش زده است.

این مادر که بعد از سال‌ها پسرش را پیدا کرده است اظهار داشت: قصد شکایت از شوهرم را داشتم که پسرم را پیدا کردم.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است این مادر و فرزند بعد از 30 سال در تهران همدیگر را در آغوش بگیرند.



[ یکشنبه 90/4/12 ] [ 12:25 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر

محبوبیت تلفن همراه تنها به گوشی‌های در دست کاربران منتهی نمی‌شود و برای اینکه این وسیله محبوب همچنان محبوب بماند و موجبات آسایش کاربران را فراهم و مخل اعصابشان نشود، باید آنتن‌های تلفن‌همراه نیز به همان نسبت در شهر نصب شوند.

فارس: عضو هیأت علمی دانشکده پست و مخابرات از بی خطر بودن نصب آنتن روی پشت بام برای ساکنان، توصیه به استفاده از هندزفری در زمان مکالمه با تلفن همراه، تنظیم خودکار فاصله گوشی و فرستنده با توان گوشی و در مجموع بی‌خطر بودن تشعشعات تلفن همراه برای کاربران خبر داد.

از ورود تلفن همراه به کشور زمان زیادی نگذشت که به پر طرفدارین وسیله الکترونیکی همراه تبدیل شد و هر چند که با افزایش ضریب نفوذ تلفن‌همراه به رقم حدود 70 درصد در کشور، تب خرید این وسیله محبوب و همه پسند فروکش کرد، اما این در حالی است که تقریبا تمامی افرادی که در کنارمان می بینیم تلفن همراه دارند.

البته واضح است که محبوبیت تلفن همراه تنها به گوشی‌های در دست کاربران منتهی نمی‌شود و برای اینکه این وسیله محبوب همچنان محبوب بماند و موجبات آسایش کاربران را فراهم و مخل اعصابشان نشود، باید آنتن‌های تلفن‌همراه نیز به همان نسبت در شهر نصب شوند.

و اما نصب کردن آنتن‌ها در شهر همانا و ترس شهروندان از گرفتاری به امراض صعب‌العلاج، بی‌علاج و کم علاج همانا، که به دلیل همین نگرانی‌های شهروندان از احتمال مضر بودن تشعشعات ناشی از تلفن‌همراه، مساله وجود یا عدم وجود آنتن‌های شهری همواره از ورود این وسیله کوچک دوست‌داشتنی مطرح بوده است.

جالب توجه است که آنچه در تمام نگرانی‌ها و حتی نارضایتی‌های شهروندان شنیده می‌شود این است که حتی شهروندان ناراضی از این مساله نیز، منکر وجود تلفن‌همراه نیستند و متفق‌القول‌ اند که تلفن همراه باشد، آنتن‌های تلفن همراه باشند، اما بالای خانه آنها نباشد.

نگرانی شهروندان از شایعات و حرف و سخن‌های پراکنده ناشی می‌شود که دلیل این نگرانی، نداشتن اطلاعات درست و عدم اطلاع کافی است که به یقین نخستین، بیشترین و قطعی‌ترین دلیل آن کوتاهی در اطلاع رسانی و آگاه سازی صحیح شهروندان است.

البته در کنار نگرانی‌های شهروندان، همواره صحبت‌هایی از احتمال خطر آنتن‌های موبایل مطرح بوده که این در این رابطه گفت‌وگویی با سید علی علویان، عضو هیئت علمی دانشکده پست و مخابرات و کارشناس در زمینه تشعشع تلفن همراه انجام داده‌ایم. در این گفت‌وگو سوالات متداول مورد نظر شهروندان و موضوعاتی که برای شهروندان ایجاد نگرانی‌ می‌کند را از این کارشناس در زمینه تشعشع تلفن همراه جویا شده‌ایم.

* تلفن‌همراه خاموش تشعشعی ندارد

علی علویان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که آیا زمانی که دستگاه تلفن همراه خاموش است، باز هم تشعشع دارد، گفت: خیر؛ زمانی که تلفن همراه خاموش باشد هیچ تشعشعی ندارد و تنها زمانی که با تلفن در حال مکالمه هستیم، دارای تشعشع است.

* تلفن همراه روشن، بدون مکالمه نیز تشعشعی ندارد

وی افزود: زمانی که تلفن همراه روشن است اما با آن مکالمه نمی‌شود، تلفن هر 10 یا 15 دقیقه در یک لحظه کوتاه به شبکه وصل می‌شود و اطلاعات خود را در شبکه Update می‌کند.
عضو هیئت علمی دانشکده پست و مخابرات ادامه داد: در این زمان فرستنده گوشی خاموش و گیرنده روشن است و گوشی تنها گوش می‌دهد؛ پس خطری ایجاد نمی‌کند.

* تلفن‌همراه در حالت مکالمه نیز 7 میلی ثانیه خاموش و یک میلی ثانیه روشن است

این کارشناس در زمینه تشعشع تلفن همراه توضیح داد: در زمان مکالمه نیز اطلاعات صحبت به صورت پیوسته ارسال نمی‌شود؛ بلکه اطلاعات مکالمه بسته‌بندی شده و در 8 Time Slot با فاصله‌های منظم به اندازه نیم میلی‌ثانیه اطلاعات ارسال می‌شود و همچنین به اندازه 7 میلی ثانیه نیز اطلاعات مکالمه مشترکان دیگر ارسال می‌شود و در این 7میلی ثانیه فرستنده گوشی خاموش و تنها گیرنده اطلاعات روشن است.

* گوش دادن موسیقی با تلفن‌همراه، ارتباطی با کارکرد گوشی در شبکه ندارد

این عضو هیئت علمی دانشکده پست و مخابرات در پاسخ به این سوال که آیا گوش دادن موسیقی با تلفن همراه در حالت روشن بودن گوشی، تشعشعی را متوجه کاربر می‌کند، گفت: خیر؛ در این حالت دستگاه‌ تنها سیگنال صوتی تولید می‌کند و پخش صوت نیز مشکلی ایجاد نمی‌کند، مگر اینکه شدت صدای صوت به گوش آسیب برساند.
وی تاکید کرد: پخش صوت ربطی به کارکرد گوشی تلفن همراه در شبکه ندارد.

* کودکان، سالمندان و افراد پر خطر در مقابل تشعشعات محتاط تر باشند

این کارشناس در پاسخ به این سوال که با توجه به توصیه کارشناسان به افراد کم‌توان برای قرار نگرفتن در مکان‌های پر تشعشع، آیا میزان جذب اشعه در بدن کودکان، سالمندان و بیماران متفاوت با افراد سالم است، گفت: میزان جذب اشعه در افراد سالم و پر خطر تفاوتی ندارد؛ اما معمولاً افراد ضعیف‌تر در مقابل ناهنجاری‌ها مقاومت کمتری دارند و زودتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند و به این دلیل بهتر است رعایت این افراد را داشته باشند.

علویان تصریح کرد: زمانی در مجاورت اشعه هستیم، به طور طبیعی می‌توانیم تا حد مجازی اشعه دریافت کنیم؛ در عین حال اگر دمای بدن درجه‌ای بالاتر رود سیستم گردش خون، بدن را خنک می‌کند و در نتیجه مشکلی به وجود نمی‌آید.

وی ادامه داد: اما اگر ناراحتی‌ و بیماری در بدن وجود داشته باشد، ممکن است به دلیل سوء عملکرد سیستم گردش خون و سیستم خنک کننده بدن، دمای بدن از حد مجاز بالاتر رود و احتمال آسیب شخص افزایش یابد.

این عضو هیئت علمی دانشکده پست و مخابرات تصریح کرد: در نهایت توصیه می‌کنیم در مکان‌هایی مانند بیمارستان و مهدهای کودک از صحبت با تلفن همراه پرهیز شود و همچنین افرادی که بیماری‌های قلبی دارند و از باطری قلب استفاده می‌کنند، مدت مکالمه را کوتاه کنند و حدالامکان از همراه داشتن طولانی مدت گوشی به علت ایجاد میدان مغناطیسی در گوشی پرهیز کنند.

* تنظیم خودکار فاصله گوشی و فرستنده با توان گوشی

علویان در پاسخ به این سوال که وقتی وسایل الکترونیکی کهنه می‌شوند اغلب مشکل توان پیدا می‌کنند، آیا با کهنه و فرسوده شدن گوشی تلفن همراه نیز امکان افزایش توان ارسالی گوشی و در نتیجه افزایش میزان تشعشعات رسیده به بدن از بیش از حد مجاز وجود دارد، گفت: مشکلات گوشی در شبکه اپراتور بهتر مشخص می‌شود.

وی توضیح داد: شبکه دائما به گوشی فرمان می‌دهد که قدرت ارسالی را کم یا زیاد کند؛ زمانی که کاربر به ایستگاه نزدیک می‌شود، ایستگاه به گوشی فرمان می‌دهد که قدرت را کم کند و برعکس زمانی که فاصله گوشی با ایستگاه (BTS) زیاد می‌شود، گوشی مجبور است برای برقراری ارتباط با ایستگاه خود و رساندن اطلاعات خود به ایستگاه توان بیشتری را ارسال کند.

این کارشناس تشعشعات تلفن‌ همراه تصریح کرد: در نهایت اگر گوشی به فرمان‌های ایستگاه توجه نکند و قدرت ارسالی خود را متناسب با فرمان ایستگاه هماهنگ ننماید، شبکه متوجه می‌شود که این گوشی اختلال دارد.
وی ادامه داد: بنابراین مشکل دار بودن گوشی در شبکه قابل تشخیص است.

* کاهش توان گوشی با افزایش عمر آن

وی در پاسخ به این سوال که تکلیف مشترکان که به اطلاعات شبکه دسترسی ندارند، چیست، گفت: اپراتورهای شبکه باید بررسی کنند و اگر گوشی‌ای مشکل داشت به مشترک اطلاع دهند.

علویان در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه این روش در ایران روال نیست و مشترک تنها پر یا خالی بودن نشانگر سطح سیگنال (آنتن) روی گوشی خود را می‌بیند، آیا امکان تشخیص این مساله برای مشترک وجود دارد، گفت: مشترک نمی‌تواند تشخیص دهد؛ مگر اینکه گوشی کاملاً از کار بیفتد و مشترک از این طریق متوجه شود که گوشی خراب شده است.

وی توضیح داد: اما این طور می‌توان گفت که معمولا زمانی که یک گوشی کار می‌کند و کهنه می‌شود، به مرور زمان قدرت ارسالی آن پایین‌تر می‌آید.

وی توضیح داد: به این معنا که توان دستگاه برای ارسال قدرت بالا، کمتر می‌شود و به این ترتیب احتمال خطر نیز پایین‌تر می‌آید.

* توان هندزفری با سیم و بی سیم یک هزارم گوشی است

علویان در پاسخ به این سؤال که آیا استفاده از هندزفری بلوتوث یا هندزفری معمولی با توجه به قرار گرفتن هندزفری در گوش و عدم رعایت فاصله پنج سانتی‌متری از سر مشکلی ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: قدرتی که هندزفری بلوتوث می‌فرستد نسبت به توان ارسالی گوشی بسیار بسیار کمتر است و در مجموع می‌توان گفت هندزفری بی سیم و هندزفری با سیم از گوشی بهتر است.

این عضو هیئت علمی دانشکده پست و مخابرات تأکید کرد: حداکثر قدرت ارسالی هندزفری بی‌سیم چند میلی وات است که در مقایسه با گوشی که پیک توان یک وات را دارد بسیار بسیار کمتر است.

وی توضیح داد: زمانی که از هندزفری با سیم استفاده شود سیگنال دیگر موج نیست و به طور کامل تبدیل به جریان و موج صوتی می‌شود که صوت نیز هیچ خطری برای کاربر ندارد.

*کمتر از 3 متر به آنتن‌ها نزدیک نشود

این عضو هیئت علمی دانشکده پست و مخابرات در خصوص اینکه فواصل ایمنی از ایستگاه برای پرتوگیری مجاز چقدر است، گفت: با توجه به اینکه قدرت فرستنده‌ها کمتر از 100 وات است، فاصله 2 تا 3 متری از ایستگاه به عنوان فاصله مجاز پرتوگیری کفایت‌ می‌کند و بهتر است شهروندان این فاصله را با آنتن رعایت کنند و بیشتر از این میزان به آنتن‌ها نزدیک نشوند.

وی ادامه داد: در مواقعی که آنتن‌ها در خیابان قرار دارند،‌ در اغلب موارد حریم آنتن با محفظه‌ طوری فلزی محفوظ شده است که به این طریق امکان نزدیک شدن به محدوده غیر مجاز برای شهروندان وجود ندارد.

علویان افزود: همچنین در فضای باز فاصله آنتن از پای دکل حدود 20 متر است که در این حالت عبور از حریم 3 متری دیگر خطری برای شهروندان ندارد.

* نصب آنتن روی پشت‌بام خطری برای ساکنان ندارد

علویان در پاسخ به این سوال که با توجه به موارد گفته شده، آیا نصب آنتن روی پشت‌بام ساختمان خطری را متوجه ساکنان ساختمان و ساکنان ساختمان‌های اطراف می‌کند، گفت: با توجه به اینکه آنتن‌ها معمولا روی یک دکل 3 یا 4 متری نصب می‌شوند، فاصله مجاز 2 تا 3 متری از ایستگاه در هنگام نصب آنتن رعایت می‌شود.

علویان افزود: در خصوص آنتن‌هایی که در حد مجاز تشعشع می‌کنند، شهروندانی که در طبقات پایین یک ساختمان دارای آنتن زندگی می‌کنند، به بیشتر بودن فاصله از میزان فاصله مجاز، خطری آنها را تهدید نمی:‌کند.

وی افزود: همچنین ساکنان آخرین طبقه ساختمان و منزل زیر آنتن نیز، اگر آنتن‌ها روی دکل دارای ارتفاع نصب ‌شده باشند، فاصله‌شان با آنتن از فاصله مجاز 2 تا 3 متری بیشتر خواهد بود و بنابراین خطری برای ساکنان ندارد.

علویان افزود: همچنین اگر آنتن روی پشت‌بام به دلیل ارتفاع زیاد ساختمان، روی دکل دارای ارتفاع نصب نشده باشد، معمولا اطراف آنتن محوطه‌ای طوری فلزی کشیده می‌شود و با این روش مانع از ورود احتمالی ساکنان به شعاع 2 تا 3 متری آنتن می‌شوند؛ بنابراین در این صورت نیز اگر ساکنان به محدوده ایمنی تجاوز نکنند، خطری را متوجه ساکنان نمی‌کند.



[ یکشنبه 90/4/12 ] [ 12:25 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر

این دختر استرالیایی از 18اکتبر 2009 سفر خود را آغاز کرد و افراد زیادی ادعا کردند که او نخواهد توانست این سفر را به پایان برساند. جسیکا تصمیمش را گرفته بود و سرانجام پس از 200روز با قایق 30فوتی خود توانست به آرزوی خود دست یابد.

سیمرغ: جسیکا واتسون دختر 16ساله ای است که به آرزوی خود رسید و توانست دور دنیا را با قایق کوچک و صورتی رنگش به تنهایی طی کند!


این دختر استرالیایی از 18اکتبر 2009 سفر خود را آغاز کرد و افراد زیادی ادعا کردند که او نخواهد توانست این سفر را به پایان برساند. جسیکا تصمیمش را گرفته بود و سرانجام پس از 200روز با قایق 30فوتی خود توانست به آرزوی خود دست یابد.


جسیکا واتسون گفت: روزهای سختی را پشت سر گذاشته است به خصوص روزهایی که هوا طوفانی بود و کنترل قایق سخت می شد.

 


او هم اکنون بسیار مشهور و پولدار شده است چرا که اولین نوجوانی است که به تنهایی و با قایق به دور جهان را پیموده است و همچنین کلیه عکس های و گزارشاتی که در این سفر به ثبت رسانده است را به مبلغ 1میلیون دلار به فروش می رساند! جسیکا هنگام ترک قایقش گفت: من نمی خواهم به خانه بروم، واقعا به قایقم وابسته شده ام!



[ یکشنبه 90/4/12 ] [ 12:23 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر

او به قدری از این تصمیم داور خشمگین شده بود که ناگهان به سوی او رفته و با گرفتن گردنش سعی کرد او رامجبور کند تا سوتش را ببلعد.

آخرین نیوز: حمله به داور در بازی فوتبال امرتازه ای نیست و هر ماه در لیگ های کشورهای مختلف و به ویژه امریکای جنوبی داوران حتی مورد ضرب و شتم هم قرار می گیرند.

اما در لیگ آماتور ایتالیا مورد تازه ای رخ داده که تابحال نظیرش در فوتبال جهان نبود. آندرا بیوندی بازیکن تیم البرتا در دیدار با تیم سانکات که به تساوی 2-2 انجامید توسط داور از بازی اخراج شد اما او به قدری از این تصمیم داور خشمگین شده بود که ناگهان به سوی او رفته و با گرفتن گردنش سعی کرد او رامجبور کند تا سوتش را ببلعد اما وقتی با مداخله سایر بازیکنان در این کار موفق نشد با نثار کردن انواع واقسام ناسزاها از زمین بیرون رفت.

با این حال کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا درناباوری تنها محرومیتی 20 ماهه برای این بازیکن در نظر گرفته و او را برای این حرکت عجیب از بازی برای همیشه محروم نکرده است.



[ یکشنبه 90/4/12 ] [ 12:23 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر

هر انسان در طول یکسال دو کادریلیون (یک عدد 2 همراه با 21 صفر) اطلاعات از طریق تلویزیون، رادیو، روزنامه، پست و ایمیل دریافت می کند. این معادل زمانی است که هر فرد در هر روز 174 روزنامه را صفحه به صفحه بخواند.

مهر: نتایج تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد که هر فرد در هر روز از طریق تلویزیون، ایمیل و سایر رسانه ها به اندازه 174 روزنامه اطلاعات کسب می کند.

از ایمیلهای بی فایده تا آگهی های خسته کننده، ما در هر روز با یک جریان ثابت اطلاعات بمباران می شویم. دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی موفق شدند حجم اطلاعاتی را یک فرد در طول یکسال کسب می کند محاسبه کنند.

این محققان دریافتند که هر انسان در طول یکسال دو کادریلیون (یک عدد 2 همراه با 21 صفر) اطلاعات از طریق تلویزیون، رادیو، روزنامه، پست و ایمیل دریافت می کند. این معادل زمانی است که هر فرد در هر روز 174 روزنامه را صفحه به صفحه بخواند.

نتایج این تحقیقات نشان می دهد که دنیای کتابخانه ها، رایانه ها، مجموعه های DVD و روزنامه فروشیها 295 تیلیارد مگابایت اطلاعات را ارائه می دهند. 295 تیلیارد به معنی 295 همراه با 18 صفر است.

اگر این 295 اگزابایت اطلاعات ذخیره شده در "سی. دی رام" نگهداری شوند مجموعه این CD ها می توانند زمین را به آن سوی ماه وصل کند.

"مارتین هیلبرت" سرپرست این تیم تحقیقاتی در این خصوص گفت: "درک چنین ارقامی برای انسان بسیار دشوار است اما این اعداد برای طبیعت یک رقم ناچیز به شمار می رود."


در حقیقت 295 تیلیارد مگابایت اطلاعاتی که در کل دنیا ذخیره شده است کمتر از یک درصد از کل اطلاعاتی است که در تمام DNA یک انسان ذخیره می شود.

براساس گزارش دیلی میل، یک دستگاه "آی- پاد" می تواند 160 گیگابایت و یک رایانه رومیزی با قیمت متوسط می تواند یک ترابایت یا یک تیلیارد بایت اطلاعات را ذخیره کند.

این تیم تحقیقاتی حجم اطلاعاتی را که می توانند در کتابها، روزنامه ها، برنامه های تلویزیون، پرتوهای ایکس، عکسها، نوارهای ویدیویی VHS و فیلمها ذخیره شوند را به واحد بایت محاسبه کردند.

همچنین اطلاعات ذخیره شده در فلاپی دیسکها، دیسکهای سخت رایانه ای، کارتهای حافظه، "دی. وی. دی"، "سی.دی"، دوربینهای دیجیتال، تلفنهای همراه و دستگاههای پخش کننده موسیقی قابل حمل را تخمین زدند.

نتایج این بررسیها نشان داد که دو روش فناوری ارتباطات یعنی تلفنهای همراه و اینترنت در سال 2007 موجب شدند که مردم 65 تیلیارد مگابایت اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

این بدان معنی است که در سال 2007 هر فرد تنها از طریق این دو دنیای ارتباطات معادل خواندن 6 روزنامه در هر روز اطلاعات کسب کرده است.

این دانشمندان دریافتند که توانایی دنیا در ذخیره اطلاعات از سال 1986 تاکنون در هر سال 28 درصد و توانایی انتشار این اطلاعات 6 درصد در هر سال رشد داشته است.

در سال 2000 حدود 75 درصد از اطلاعات ذخیره شده در دنیا به صورت رسانه های آنالوگ از جمله روزنامه، کتاب و نوار ویدیویی بوده است. درحالی که در سال 2007 حدود 94 درصد از این اطلاعات در فرمت دیجیتال بوده اند.

این تحقیقات محاسبه کرده است که توانایی ذخیره اطلاعات دنیای رایانه های چند منظوره از جمله رایانه های شخصی و تلفنهای همراه در هر 18 ماه دو برابر شده است.


[ یکشنبه 90/4/12 ] [ 12:22 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر

مردان محور اقتصاد خانواده و جامعه هستند؛ مردان جامعه را افرادی تشکیل می‌دهد که کمتر از زنان به پزشک مراجعه کرده و به سلامت خود می‌اندیشند؛ آن‌ها تنها زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که با یک بیماری خاص مواجه می‌شوند.

ایسنا: مدیر گروه تخصصی سلامت جمعیت خانواده و مدارس مرکز بهداشت استان خراسان رضوی گفت: سلامت مردان، در حقیقت سلامت خانواده‌ و جامعه است.

دکتر‌ حامد قضاوی صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته سلامت مردان در مرکز بهداشت استان خراسان رضوی برگزار شد، اظهار داشت: مردان محور اقتصاد خانواده و جامعه هستند؛ مردان جامعه را افرادی تشکیل می‌دهد که کمتر از زنان به پزشک مراجعه کرده و به سلامت خود می‌اندیشند؛ آن‌ها تنها زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که با یک بیماری خاص مواجه می‌شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شعار امسال "حرکت" برای سلامت مردان است و به این دلیل که مرد در محیط‌کاری خود با مسائلی همچون حوادث، ترافیک، نزاع،‌ اعتیاد و سقوط مواجه می‌شود و به تبع آن مرگ و میر این قشر در جامعه بیشتر دیده می‌شود، هفته‌ای را برای توجه به سلامت مردان اختصاص دادند.

قضاوی تصریح کرد: بر این اساس امید به زندگی در مردان چند سال کوتاه‌تر از زن‌هاست و بر طبق آمارها عمده‌ترین بیماری‌های شایع جنس مذکر در سال 1386 در استان خراسان رضوی به ترتیب شامل حوادث عمدی و غیرعمدی، بیماری‌های روانی و اختلالات ناشی از آن و قلب و عروقی بوده است.

وی با تاکید بر این‌که مردان باید به سلامت خود بیشتر توجه کنند، ادامه داد: منظور از هفته سلامت مردان این نیست که در طول سال از سلامت خود غافل شوند و فقط در این هفته به سلامت خود توجه کنند بلکه باید به دلیل مشکلات زیاد کاری در تمام سال به سلامتشان توجه داشته باشند.

مدیر گروه تخصصی سلامت جمعیت خانواده و مدارس مرکز بهداشت استان خراسان رضوی با اشاره به برخی از کارهای انجام شده در سال‌های گذشته در راستای سلامت مردان، افزود: اطلاع‌رسانی، آموزش، تبیین جایگاه فرهنگی سلامت مردان، اورولوژی رایگان و انتشار پوسترها و تیزرهای سلامتی از جمله کارهای صورت گرفته در سال‌های قبل بوده که امسال نیز مجددا صورت خواهد پذیرفت.

وی اضافه کرد: در سال جاری ویزیت ارولوژی تنها در روز اول به صورت رایگان انجام می‌شود.



[ یکشنبه 90/4/12 ] [ 12:21 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر

کرایه حمل و نقل افاغنه از مرز تا شهرهایی چون کرمان، شیراز و تهران به رقم های باور نکردنی از 500 تا 800 هزار تومان می رسد که کاسبی پر سودی را برای برخی از افراد در منطقه ایجاد کرده است.

پارسینه: آخرین شیوه عجیب و چندش آور قاچاق افاغنه در استان سیستان و بلوچستان واکنش های گسترده ای را به همراه داشته است.

بنا به این گزارش، راننده تانکر حمل و نقل شیر یارانه ای که در مسیر زابل-زاهدان مشغول به کار بوده است، با دریافت وجوهی از افغانی ها، آنها را بعد از عریان شدن در دسته های 7-8 تایی در تانکر پر از شیر قرار می داد! با تعبیه و به صدا درآوردن بوق مخصوصی توسط این راننده متخلف، افغانی ها در هنگام نزدیک شدن به پاسگاه های پلیس کاملا در تانکر شیر فرو می رفتند و بدین وسیله مامور مربوطه حتی با بازرسی و رویت تانکر شیر، متوجه حضور مهمانان ناخوانده در شیر مصرفی مردم زاهدان نمی شد! و بعد از رسیدن تانکر به شهر زاهدان و قبل از تخلیه شیر، افغانی ها از تانکر بیرون می آمدند و با پوشیدن لباس خود آماده رفتن به مقصد بعدی می شدند!

این شیوه قاچاق عجیب اینطور لو رفت که یکی از سربازان پاسگاه جاده زابل-زاهدان به انبوه لباسهای موجود در اتاقک راننده مشکوک می شود و با طول کشیدن سئوال و جواب از راننده و تمام شدن نفس افغانی های محبوس در تانکر شیر و ضرباتی که به درب تانکر می نواختند، ماجرا لو می رود و افاغنه به همراه راننده متخلف و شرکت خصوصی متصدی پخش شیر یارانه ای تحویل مقامات پلیس می شوند.

با پخش این خبر در شهر زاهدان، مردم ضمن خودداری از خرید شیر یارانه ای خواستار برخورد شدید با عوامل این قاچاق چندش آور شدند که پرونده فوق همچنان در حال تکمیل و ارائه به نهادهای قضایی است.

گفتنی است کرایه حمل و نقل افاغنه از مرز تا شهرهایی چون کرمان، شیراز و تهران به رقم های باور نکردنی از 500 تا 800 هزار تومان می رسد که کاسبی پر سودی را برای برخی از افراد در منطقه ایجاد کرده است.



[ یکشنبه 90/4/12 ] [ 12:20 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر



[ شنبه 90/4/11 ] [ 3:57 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر



[ شنبه 90/4/11 ] [ 3:55 عصر ] [ هادی گرافبک ]

نظر

<< مطالب جدیدتر :: مطالب قدیمی‌تر >>