[ دوشنبه 90/3/16 ] [ 5:40 عصر ] [ هادی گرافبک ]
این نامه توسط سرکار خانم «سارا فخیمی» در دوران دفاع مقدس نوشته و به همراه هدیه ای برای رزمندگان فرستاده است.

«فرزند قهرمانم! من که پیرزنی هستم ضعیف و نمی توانم در کنار شما فرزندان دلیر اسلام، بر علیه دشمنان قرآن بجنگم، این جوراب را برایت بافته، تقدیمت می کنم تا در راه پاسداری از انقلاب اسلامی، پاهای استوارت از سرما نلرزند.
پیروز باشی
مادر تو: سارا فخیمی»
[ دوشنبه 90/3/16 ] [ 2:39 عصر ] [ هادی گرافبک ]
امروزه گسترش بازیهای الکترونیکی و رایانهای به تهدید بزرگ برای قشر جوان تبدیل شده است و این امر میتواند به بروز بیماریهای روانی و افسردگی در قشر جوان نیز منجر شود.
تأثیر بازیهای رایانهای بهویژه در ایجاد خشونت در کودکان و نوجوانان است. تحقیقات نشان میدهد که تأثیر بازیهای رایانهای بر رفتار خشونتآمیز کودکان و نوجوانان بستگی بهوجود چند عامل دارد. نخستین عامل اینکه درجه شدت خشونت در بازی چهاندازه است. دوم توانایی کودک برای تشخیص و تمیز بین دنیای تخیلی و واقعیت زندگی است. عامل سوم قدرت کودک برای مهار کردن تمایلات و انگیزههای وجودی است و بالاخره عامل چهارم چارچوب ارزشی است که کودک در آن رشد کرده است و یا هماکنون زندگی میکند و نیز ارزشهایی که در متن و محتوای بازی مستتر است.
تحقیقات اخیر دلالت دارد که بازیهای رایانهای سبب صدمات مغزی طولانیمدت میشود. بازیهای رایانهای فقط قسمتهایی از مغز را که به بینایی و حرکت اختصاص دارد تحریک میکند و به تکامل دیگر نواحی مغز کمک نمیکند.
بازیهای رایانهای پرتحرک باعث بروز بیماریهای استخوانی و عصبی در ناحیه دستها و بازوها میشود. در بازیهای رایانهای کودک به تنهایی بازی میکند و گاه بدون برنامهریزی ساعتها مشغول بازی میشود. تجربیات دوران کودکی در بزرگسالی تداوم مییابد. فردی که منفعل بازی میکند تا انتهای عمر منفعل میشود. برخی خانوادهها مانع انجام بازیهای الکترونیکی از سوی فرزندان خود میشوند و در واقع با مخالفت کردن فرزندان را نسبت به استفاده از این بازیها حریصتر میکنند و از طرفی کودکان در هر فرصتی حتی پنهانی سعی در استفاده از این بازیها دارند.
اما کارشناسان راهحلهایی را برای کاهش آسیبهای رایانهای بر روح و روان جسم کودکان و نوجوانان ارائه کردهاند: آشنایی والدین با کامپیوتر و گذراندن دورههای آموزشی در این زمینه و درصورت لزوم یادگیری برخی نکات از کودکان، صحبت با کودکان در مورد نحوه استفاده از کامپیوتر از سوی آنان و خطراتی که در هنگام آنلاینشدن ممکن است آنها را تهدید کند، قرار دادن کامپیوتر در مکانی از منزل که بتوان فعالیتهای کودک را تحت نظر داشت، محدود کردن زمان استفاده از کامپیوتر، درصورتیکه وی از تماسهای اجتماعی خود کاسته باشد. استفاده بیش از حد از کامپیوتر معمولا نشانگر یک مشکل است، همراهی با کودکان هنگام حضور آنان در اتاقهای گفتوگوی اینترنتی، بررسی نامههای الکترونیکی کودکان و حذف پیامهای نامتناسب، استفاده از نرمافزارهای فیلترکننده برای جلوگیری از مشاهده محتویات نامناسب.
[ دوشنبه 90/3/16 ] [ 2:36 عصر ] [ هادی گرافبک ]
زکاریاس باتیشکو دی موریاس که بالای 81سال سن دارد در قهوه خانه اش مورد اصابت گلوله قرار گرفت...
به گزاش الوطن، یک دست دندان مصنوعی جان پیرمردی 80 ساله برزیلی را از مرگ حتمی نجات داد.
زکاریاس باتیشکو دی موریاس که بالای 81سال سن دارد در قهوه خانه اش مورد اصابت گلوله قرار گرفت، اما این گلوله پس از برخورد با داندان مصنوعی وی تغییر مسیر داده و در دهان وی قرار گرفت.
در همین راستا، پزشکان معالج وی گفتند که اگر دندان مصنوعی در دهان وی نبود، گلوله به مغز وی برخورد کرده و حتما منجر به مرگش می شد.
این پزشکان اعلام کردند که حال این پیرمرد برزیلی خوب است و هیچ خطری وی را تهدید نمی کند.
[ دوشنبه 90/3/16 ] [ 2:33 عصر ] [ هادی گرافبک ]
[ دوشنبه 90/3/16 ] [ 2:29 عصر ] [ هادی گرافبک ]
[ دوشنبه 90/3/16 ] [ 2:26 عصر ] [ هادی گرافبک ]
تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان که خود را برای حضور در دور دوم رقابتهای مقدماتی المپیک لندن آماده کرد بود، قرار بود ساعت 19:00 روز جمعه به مصاف تیم ملی اردن برود که به دلیل اجازه ندادن مسئول برگزاری مسابقات از کشور بحرین به جهت استفاده بانوان ایرانی از پوشش اسلامی، این بازی برگزار نشد.
[ دوشنبه 90/3/16 ] [ 8:46 صبح ] [ هادی گرافبک ]
پس از سالها تلاش برای ایجاد قوانین شطرنج سه نفره بالاخره این قوانین ایجاد شد و هم اکنون سه نفر میتوانند با هم شطرنج بازی کنند. این شطرنج به صورتی است که هر نفر میتواند به طور هم زمان با دو نفر دیگر رقابت کند یا با چینش خاص مهره هایش از مهره های رقیب به نفع خودش و یا علیه مهره های دیگری استفاده کند.

[ پنج شنبه 90/3/12 ] [ 6:24 عصر ] [ هادی گرافبک ]
به دلیل برخی از باورهای غلط که اخیرا در جامعه رایج شده است، مصرف شیشه در بین زنان افزایش یافته و سودجویان با دروغهایی درباره خواص لاغر کننده این مواد تمایل برخی از زنان ناآگاه را نسبت به مصرف آن افزایش داده است.
محمدحسین کارگرنیا با اشاره به کشف مواد مخدر در گیلان اظهار داشت: از مقدار 300 کیلوگرم کشفیات مواد مخدر، 64 کیلوگرم حشیش، 215 کیلوگرم تریاک، هفت کیلوگرم هروئین، شش کیلوگرم حشیش و بقیه نیز مربوط به دیگر مواد بوده است.
وی با اشاره به افراد دستگیر شده در این راستا، افزود: با کشفیات مقدار مذکور مواد مخدر تعداد 2 هزار و 635 نفر دستگیر شدند که 2 هزار و 355 نفر از آنها افراد نگهدارنده و مصرف کننده بودند و تعداد 214 نفر نیز توزیع کننده و 66 نفر وارد کننده مواد بودند.
رئیس پلیس مواد مخدر در گیلان درباره محورهای اصلی ورود مواد مخدر در گیلان بیان داشت: محور قزوین ـ رشت محور اصلی ورود مواد مخدر به گیلان بوده که این مسیر در دو ماهه نخست امسال افزون بر 80 درصد از کشفیات مواد مخدر را به خود اختصاص داده است.
وی درباره برنامهها و اقدامهای موثر فرهنگی به منظور مقابله با این بلای خانمانسوز افزود: تشکیل جلسه آموزشی توجیهی برای کارکنان دولت برابر مصوبه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به مدت شش ساعت با حضور کارشناسان مواد مخدر و بهزیستی در ادارهها و سازمانهای مختلف از جمله اقدامها بوده است.
کارگرنیا آموزش حجاج قبل از اعزام به عربستان و ارائه آموزش در مراکز علمی و پادگانهای آموزشی را از دیگر اقدامهای فرهنگی ذکر کرد که به منظور مقابله با معضل اعتیاد از طرف معاونت مبارزه با مواد مخدر با همکاری برخی از نهادها در استان در حال اجراست.
وی با بیان اینکه گرایش به مصرف شیشه در بین زنان بیشتر است، تصریح کرد: به دلیل برخی از باورهای غلط که اخیرا در جامعه رایج شده است، مصرف شیشه در بین زنان افزایش یافته و سودجویان با دروغهایی درباره خواص لاغر کننده این مواد تمایل برخی از زنان ناآگاه را نسبت به مصرف آن افزایش داده است.
رئیس پلیس مواد مخدر در گیلان با بیان اینکه مصرف شیشه موجب کماشتهایی در افراد میشود، افزود: این مسئله موجب میشود تا در ابتدا این فرضیه ایجاد شود که فرد مصرف کننده در حال لاغر شدن است در حالی که این امر درست نیست و فرد به مرور زمان به دیگر مشکلات گرفتار میشود.
[ پنج شنبه 90/3/12 ] [ 6:24 عصر ] [ هادی گرافبک ]
رییس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات خاطرنشان کرد، برای اجرایی شدن این قانون همچنین باید ستاد کشوری دخانیات وزارت بهداشت، شیوه نامه های اجرایی را تدوین کند و به مرحله اجرا درآورد.
"غلامرضا حیدری" امروز - یکشنبه - به مناسبت روز "رسالت رسانه در کنترل دخانیات" در گفت و گو با ایرنا افزود: قانون برای استعمال دخانیات و قلیان در اماکن عمومی، تا پنجاه هزار تومان جریمه نقدی برای افراد تعیین کرده است.
وی اظهار داشت: با وجود گذشت دو سال از تصویب این قانون، متاسفانه هنوز هیچ اقدامی برای اجرایی شدن آن انجام نشده است و رسانه ها باید شرایط لازم را برای اجرای قوانین کنترل دخانیات فراهم آورند.
رییس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات خاطرنشان کرد، برای اجرایی شدن این قانون همچنین باید ستاد کشوری دخانیات وزارت بهداشت، شیوه نامه های اجرایی را تدوین کند و به مرحله اجرا درآورد.
حیدری با تاکید بر رسالت رسانه ها در فراهم سازی بستر اجرای قوانین گفت: امسال سازمان جهانی بهداشت در رابطه با دخانیات شعار "اجرای کامل قوانین کنترل دخانیات، راهی به سوی سلامت همگانی" را مطرح کرده است و لازم است رسانه ها با آگاه سازی مداوم، مردم را از داشتن حق برخورداری از قوانین مصرف سیگار بهره مند سازند.
3تا 10 خردادماه به عنوان هفته ملی بدون دخانیات نامگذاری شده است.
[ پنج شنبه 90/3/12 ] [ 6:23 عصر ] [ هادی گرافبک ]