بسیار مشاهده میشد که مولانا در جمعی رسمی ناگهان از خنده غش میکرد و پس از هوشیاری در پاسخ به تعجب حضار عرض میکرد: «اگر جوکهایی را که من برای خودم تعریف میکنم میشنیدید، جملگی از شدت شوق خرقه از تن میدریدید!»

«این همه از جدایی، دیگه نگو، دیگه نگو!»
رفیقِ بیکلک
[ دوشنبه 90/4/20 ] [ 1:23 عصر ] [ هادی گرافبک ]
در عکس زیر که متعلق به سال 1354 است، صدام حسین (معاون رئیس جمهور عراق) در حال اقامه نماز در کنار ضریح امام رضا(ع) است.

[ دوشنبه 90/4/20 ] [ 1:23 عصر ] [ هادی گرافبک ]
این صورتک از دو صدف در قسمت چشم و چند حفره کوچک در اطراف سر که به ظاهر برای قرار دادن پر مورد استفاده قرار میگرفت، برخوردار بوده و وجود حفرهای دیگر در قسمت گردن نیز نشان میداد که این صورت روی یک چوب نگهداری میشده است.
این صورتک که در یکی از مناطق جنگلی ایالت پنسیلوانیا کشف شده، از دو صدف در قسمت چشم و چند حفره کوچک در اطراف سر که به ظاهر برای قرار دادن پر مورد استفاده قرار میگرفت، برخوردار بوده و وجود حفرهای دیگر در قسمت گردن نیز نشان میداد که این صورت روی یک چوب نگهداری میشده است.

باستانشناسان با اشاره به اینکه این گونه ماسکها معمولا در زمان برگزاری مراسم مذهبی توسط شمنها یا جادوگران مورد استفاده قرار میگرفتهاند افزودند: این ماسکها در حدود هزار سال و یا بیش از آن قدمت دارند.
از سوی دیگر، برخی دیگر از محققان اگرچه تعیین قدمتی دقیق را برای این یافته کمی مشکل عنوان کردهاند اما با توجه به سفالینههای کشف شده در اطراف آن، عمر این صورتک را نیز به سال 900 میلادی نسبت داده اند.
این منطقه جنگلی که «ابرت اسپرینگ» نام دارد به دلیل برخوردار بودن از تنوع گیاهی و جانوری بسیار زیاد، سابقهای طولانی در مسیر حیات بشری داشته و اولین نشانههای حضور انسان در آن متعلق به 11 هزار سال گذشته است.
[ دوشنبه 90/4/20 ] [ 1:22 عصر ] [ هادی گرافبک ]
[ دوشنبه 90/4/20 ] [ 1:20 عصر ] [ هادی گرافبک ]
دنیای حیوانات و حیات وحش در سال 89 با اتفاقات جالبی همراه بود که شکارچیان حرفه ای عکاسی در طبیعت موفق شده بودند لحظاتی دیدنی از این صحنه ها را در قاب دوربین خود جاودانه کنند.
در این سال عکاسان طبیعت با نفوذ در عمیقترین و بکرترین نقاط دنیا موفق شدند بخشی از لحظات زندگی روزمره حیوانات را به تصویر بکشند. همچنین عکاسان غیرحرفه ای نیز به طور اتفاقی از صحنه هایی تماشایی که حیوانات پیرامون آنها خلق کرده بودند عکسبرداری کردند.
مرغی که فکر می کرد پنگوئن است
سال گذشته یک کشاورز چینی خبر داد که در مزرعه خود مرغی دارد که فکر می کند پنگوئن است و به همین علت همانند پنگوئنها به صورت قائم راه می رود. نام این مرغ مجنون "مامبل" است که در یک مرزعه واقع در "ژیانگسو" در شرق چین زندگی می کند.
مامبل نام پنگوئن قهرمان کارتون "خوش قدم" است. این پنگوئن به خاطر ویژگی خاصی که در حرکت دادن پاهایش داشت توانست با انجام حرکات ویژه ای با انسانها ارتباط برقرار کند.



سال گذشته گروهی از جانورشناسان انگلیسی موفق شدند از پستاندار اسرارآمیز شب بیداری تصویربرداری کنند که از 60 سال قبل تصور می شد منقرض شده است. این حیوان "بوزینه باریک" با عنوان علمی Loris tardigradus nycticeboides نام دارد.



زدانکها" گونه غیرمعمولی بین الاغها و گورخرها هستند. این کره زدانک جدید از یک پدر گورخر و یک مادر الاغ متولد شد.













[ پنج شنبه 90/4/16 ] [ 1:15 عصر ] [ هادی گرافبک ]
[ پنج شنبه 90/4/16 ] [ 1:8 عصر ] [ هادی گرافبک ]
مجله نشنال جغرافیک در گزارشی تصویری به معرفی یکی از خطرناک ترین آتشفشانهای دنیا واقع در آفریقا پرداخته است که در صورت فوران می تواند حادثه ای مرگبار برای ساکنان منطقه رقم بزند.
اکنون دانشمندان معتقدند که آتشفشان "مونت نیراگونگو" واقع در حاشیه شرقی جمهوری دمکراتیک کنگو در آفریقا می تواند برای مردم شهر "گوما" حادثه ای مشابه را به وجود آورد. آتشفشان "مونت نیراگونگو" یکی از خطرناک ترین آتشفشانهای دنیا است.
در دامنه این آتشفشان، شهر "گوما" با حدود یک میلیون جمعیت قرار دارد. در دهه های اخیر، دو فوران این آتشفشان به این شهر خسارتهایی وارد و خانه ها را نابود کرده است، اما اکنون زلزله شناسان معتقدند که در آینده ای غیرقابل پیش بینی خطری مرگبار مردم این منطقه را تهدید می کند.
یک زیست شناس ایتالیایی به نام "داریو تدسکو" که در 15 سال اخیر بر روی این آتشفشان تحقیق کرده است به مجله "نشنال جغرافیک" گفت: "گوما خطرناکترین شهر در تمام دنیا است."
اطلاعات تاریخی نشان می دهد که در سال 2003 پس از فوران این آتشفشان بیش از 11 میلیون و 468 هزار و 323 متر مکعب گدازه در شهر گوما فرود آمد که منجر به نابودی 14 هزار خانه و فرار 350 هزار نفر شد.
در سال 1977 نیز گدازه ها با سرعت بیش از 26.82 متر بر ثانیه از کوه سرازیر شدند. این سریعترین سرعت حرکت گدازه در دنیا است که تاکنون به ثبت رسیده است در این فوران صدها نفر کشته شدند.
اما به گفته زلزله شناسان هر دوی این حوادث در مقایسه با خطری که ممکن است در فوران آینده این آتشفشان به وجود آید ناچیز هستند.
آتشفشان "نیراگونگو" از یک سیستم تونلی پیچیده برخوردار است که همانند ریشه های درخت در سراسر کوه گسترده شده اند.
در سال 2002 پس از آنکه شکاف اولیه این تونلها باز شد فشار هوا این سیستم را تخلیه و فورانهایی از مواد مذاب را به بیرون پرتاب کرد.
تصاویر زیر که در شماره ماه آوریل مجله نشنال جغرافیک منتشر شده اند فعالیت شدید این آتشفشان را نشان می دهند.
کوه "نیراگونگو" یکی از مرگبارترین آتشفشانهای زمین است اما به اعتقاد دانشمندان خطری که مردم منطقه را تهدید می کند
بیش از خطر خود فوران این آتشفشان است


اکتشاف
یک عضو هیئت اعزامی نشنال جغرافیک بر روی کف گدازه های خنک شده راه می رود

نمای هوایی کوه "نیراگونگو"
یک آتشفشان فعال در کوهستان "ویرونگا" واقع در پارک ملی "ویرونگا"

این دریاچه بیش از 700 پا عرض و احتمالا چندین مایل عمق دارد

حبابهای جوشان امواج خروشانی از گدازه ها را به دیواره های دهانه پرتاب می کنند
دانشمندان از عمق این دریاچه اطلاع چندانی در دست ندارند اما نمونه گیریهای اخیر گدازه نشان می دهد که در این ماده مذاب، ماگمایی از جبه زمین با عمق بیش از 74 کیلومتر (46 مایل) وجود دارد

با دمای حدود هزار و 800 درجه فارنهایت (982.22 درجه سانتیگراد) این دریاچه گدازه به شدت نا آرام است به طوریکه سنگهای مذابی که به هوا پرتاب می شوند اشکال صفحه مانندی را بر روی سطح دریاچه تشکیل می دهند

حبابهای گازی که از این دریاچه متصاعد می شوند در ارتفاع 60 پایی بالای دریاچه گدازه در هوا منفجر می شوند
[ پنج شنبه 90/4/16 ] [ 1:6 عصر ] [ هادی گرافبک ]







[ پنج شنبه 90/4/16 ] [ 1:5 عصر ] [ هادی گرافبک ]



[ پنج شنبه 90/4/16 ] [ 1:5 عصر ] [ هادی گرافبک ]