یک مرد 29 ساله در مصاحبهای با روزنامه دیلی میل خاطر نشان کرد که به زودی صاحب یک نوه میشود.
ایسنا: رسانههای دولتی انگلستان اعلام کردند که یک مرد 29 ساله جوانترین پدر بزرگ دنیا لقب گرفته است.
رسانههای دولتی انگلستان در گزارشی یادآور شدند که یک مرد 29 ساله در مصاحبهای با روزنامه دیلی میل خاطر نشان کرد که به زودی صاحب یک نوه میشود.
این مرد جوان در ادامه اضافه کرد: دختر 14 سالهام از نامزد 15 سالهاش باردار است، در ماه اوت ـ بهار ـ صاحب فرزند میشود. به همین دلیل، من و مادرش جوانترین پدر بزرگ و مادر بزرگ دنیا هستیم، اما مشکل اصلی ما این است که من هماکنون بیکارم و اصلا نمیدانم چگونه باید از عهده مخارج خود و دخترم برآیم.
این مرد 29 ساله در حالی که در بالکن منزلشان واقع در «ولز جنوبی» نشسته بود، در این باره به روزنامه دیلی میل عنوان کرد: مادرم 47 سال دارد. او هم جوانترین مادر بزرگی است که میتواند نتیجهاش را ببیند.
همچنین این خانواده که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند که دخترشان تا زمان به دنیا آمدن نوزادش در مدرسه میماند و پس از تولد هم قصد دارد به تحصیل خود ادامه دهد.
[ شنبه 90/3/28 ] [ 5:57 عصر ] [ هادی گرافبک ]
[ شنبه 90/3/28 ] [ 5:56 عصر ] [ هادی گرافبک ]
این عکس از دماغه “سوینو” واقع در حدود ?? هزار مایلی (حدود ??? کیلومتری) جنوب غربی آتن در یونان گرفته شده است.
مهر: یک عکاس نجومی یونانی به مدت ?? ساعت از منطقه ای در نزدیکی آتن عکسبرداری و با در کنار هم قرار دادن این تصاویر با کمک رایانه یک تصویر کروی پانورامیک را از یک شبانه روز تهیه کرد.
"کریس کوتسیوپلوس”، عکاس نجومی این تصویر شگفت انگیز کروی پانورامیک را گرفته است.
این عکس از دماغه "سوینو” واقع در حدود ?? هزار مایلی (حدود ??? کیلومتری) جنوب غربی آتن در یونان گرفته شده است.
این تصویر کروی پانورامیک در طول ?? ساعت گرفته شده است و در مجموع حاصل ترکیب ?? تصویر از خورشید و ?? تصویر از مناظر است.
تصویر پانورامیک کروی از یک شبانه روز نزدیک آتن
این عکاس نجومی در این خصوص توضیح داد: "من از صبح ?? دسامبر ???? با دوربین خود که روی سه پایه گذاشته بودم شروع به گرفتن این عکسها کردم. من دقیقا هر ?? دقیقه با استفاده از یک مسافت سنج و یک فیلتر استروسولار که به روی لنز دوربین خود نصب کرده بودم از موقعیت خورشید عکس گرفتم. در یکی از این عکسها وقتی خورشید نزدیک حداکثر ارتفاع خود رسید من فیلتر را در آوردم و عکسهایی گرفتم که درخشندگی خورشید را نشان می دادند.”
وی افزود: "بعد از غروب آفتاب، من عکسهای مختلفی با دوربین خود که در جهت غرب- شمال غرب بود گرفتم تا بتوانم عبور از روز به شب را به روش طبیعی تری نشان دهم. شب از ?? عکس از منظره تشکیل شده است که این بار از غرب به شرق گرفته شده اند. در ساعت ?:?? من دوربین را به طرف شمال گرداندم و شروع به گرفتن عکسهای شب کاملا تاریک کردم که حداکثر ?? ساعت طول کشید. سپس دوربین را به جهت شمال غربی برگرداندم و به مدت نیمساعت از مسیر حرکت ستارگان عکس گرفتم.”
در این تصویر جزئیات ساعات و مناظری که در مدت ?? ساعت از آنها عکس گرفته شده با جزئیات دقیق مشخص شده است
براساس گزارش لارپوبلیکا، تصویر اول، تصویر نهایی است که "کریس کوتسیوپلوس” منتشر کرده است. درحالی که تصویر دوم جزئیات دقیقی از مناظر و ساعاتی را نشان می دهد که از آنها عکسبرداری شده است.
این تصویر شامل تمام زمینهای ماسه ای، علفزارها، درختان، کلیسای سن یوحنا، ابرها، پرتوهای شفقی و معبد پوزایدون با جزئیات بسیار دقیق مشخص شده اند.
[ شنبه 90/3/28 ] [ 5:55 عصر ] [ هادی گرافبک ]
[ شنبه 90/3/28 ] [ 5:55 عصر ] [ هادی گرافبک ]
اسا با کمک اطلاعات جمع آوری شده توسط کاوشگر زحل گرد کاسینی دودهایی از بخار آب، ذرات یخ و ترکیبات آلی را کشف کرد که بر روی سطح یخی انسلادوس همانند گاز نوشابه به بالا می جهیدند.
مهر: انسلادوس یکی از قمرهای زحل است که نه تنها دارای یک اقیانوس زیرزمینی است بلکه اکنون تازه ترین تحقیقات ناسا نشان می دهد که این اقیانوس همانند یک نوشابه گازدار کف می کند. ناسا با کمک اطلاعات جمع آوری شده توسط کاوشگر زحل گرد کاسینی دودهایی از بخار آب، ذرات یخ و ترکیبات آلی را کشف کرد که بر روی سطح یخی انسلادوس همانند گاز نوشابه به بالا می جهیدند. اولین بررسیهای کاسینی نشان می داد در این دودها که از سطح انسلادوس ساطع می شوند هیدروژن، کربن، اکسیژن، نیتروژن و هیدروکربورهای مختلف وجود دارند اما هیچ یک از نمکهایی که به طور معمول باید در یک اقیانوس حضور داشته باشند در میان این دودها پیدا نشد و تنها در سال ???? بود که کاسینی توانست نشان دهد که آنها محتوی نمک هستند.
خطوط راه راه پلنگی بر روی انسلادوس که در اثر فوران آب کفدار به سطح این قمر ایجاد شده اند دنیس ماتسون دانشمند ناسا در این خصوص توضیح داد: "نمکهای سدیم و پتاسیم و کربناتها در ذرات یخی دودها مسدود شده بودند. منشاء این مواد باید یک اقیانوس باشد.” کشف جدید کاسینی وجود شکافهایی را نشان می دهد که در آنها دما به ??? درجه کلوین (بیش از ??- درجه سانتیگراد) می رسد. این دانشمند افزود: "دمای تا این بالا باید یک منشاء آتشفشانی داشته باشد. به نظر می رسد که این گرما از داخل به بیرون جریان یافته، بخشی از یخ زیر خاک انسلادوس را ذوب کرده و اجازه داده است که آب به بیرون فوران کند.”
تصویری از نزدیک که کاوشگر کاسینی از فوران دودهای بخار آب که از سطح انسلادوس خارجی می شود تهیه کرده است این دانشمندان با ارائه مدلی نشان دادند که چگونه محتویات یک اقیانوس زیرزمینی توانسته اند راه خود را از میان یخهای به قطر هزاران کیلومتر باز کنند و به سطح این قمر برسند. ماتسون در این باره اظهار داشت: "بخش وسیعی از آب از کناره ها پخش می شوند و یک لایه نازک یخ به قطر حدود ??? فوت را گرم می کند. اما بخشی از این آب در مخازن زیرسطحی جمع می شود. به تدریج فشار در این مخازن افزایش می یابد و آنها را منفجر می کند. در اثر انفجار این مخازن یک حفره سطحی ایجاد می شود که از آن ذرات آب همانند زمانی که در یک بطری نوشابه گازدار را باز می کنیم به بیرون فوران می کند. زمانی که باقیمانده آب سرد شد، این تراوشات کف دار پایین می آیند و به اقیانوس باز می گردند و این فرایند از نو آغاز می شود.”
نمای از نزدیک خطوط راه راه پلنگی سطح قمر زحل براساس گزارش سایت ناسا، با وجود حل معمای خارج شدن آب کفدار از اقیانوس زیرزمینی انسلادوس، همچنان مسئله منبع گرمایی که این مکانیزم را آغاز می کند باقیمانده است. معتبرترین فرضیه ای که در این مورد ارائه شده است این گرما را به جزر و مدهایی که تحت تاثیر نیروی گرانش زحل ایجاد می شوند نسبت می دهد. این جزر و مدها می توانند گرمای لازم برای ایجاد فرایندهای آتشفشانی را برای ذوب یخهای زیرزمینی تامین کنند.
[ شنبه 90/3/28 ] [ 5:54 عصر ] [ هادی گرافبک ]
تمام جانورانی که در هر نقطه از دنیا از اعماق اقیانوسها تا مرتفع ترین کوهستانها زندگی می کنند قوانین طبیعت را به خوبی می شناسند و می دانند این قوانین که برای حفظ بقا و قلمرو هستند بسیار دشوارند.
تمام جانورانی که در هر نقطه از دنیا از اعماق اقیانوسها تا مرتفع ترین کوهستانها زندگی می کنند قوانین طبیعت را به خوبی می شناسند و می دانند این قوانین که برای حفظ بقا و قلمرو هستند بسیار دشوارند.
مجله نشنال جغرافی که در ارائه بهترین تصاویر حیات وحش بیش از یک قرن سابقه دارد در گزارشی تصویری به این مقوله مهم پرداخته است.
این تصاویر گزیده ای دیدنی از بهترین تصاویر رقابت بین المللی عکاسی طبیعت سال 2010 هستند.
1- شام دلفین - این عکس در زمان مهاجرت سالانه ماهیهای ساردین در ژوئن 2010 در خلیج "مبوتی" واقع در آفریقای جنوبی گرفته شده است.
3- قانون بقا- مرغ ماهیخوار یک سنجاب را در پارک Huntington Library Park در کالیفرنیا شکار کرده است.
[ شنبه 90/3/28 ] [ 5:53 عصر ] [ هادی گرافبک ]
[ چهارشنبه 90/3/25 ] [ 6:38 عصر ] [ هادی گرافبک ]
[ چهارشنبه 90/3/25 ] [ 5:58 عصر ] [ هادی گرافبک ]
این زن و شوهر پیر که مشکلات ناباروری داشتند، تحت مراقبتهای پزشکی توانستند صاحب فرزند شودند. در عین حال این زوج تولد کودک خود را معجزه الهی می دانند.
فارس: پیرمرد 94 ساله و همسر 53 ساله وی برای نخستین بار صاحب فرزند شدند.
به گزارش فرانس 24، این زن و شوهر پیر که مشکلات ناباروری داشتند، تحت مراقبتهای پزشکی توانستند صاحب فرزند شودند. در عین حال این زوج تولد کودک خود را معجزه الهی می دانند.
اغلب همسرانی که به مراکز باروری مصنوعی می روند، زوجهای مسنی هستند که یا فرزندی ندارند و یا تک فرزند خود را از دست داده اند.
در هند بر خلاف سایر کشورها هیچ محدودیت سنی برای بارداری در شرایط آزمایشگاهی اعمال نمی شود.
بر اساس این گزارش هزینه باروری از این طریق بسیار زیاد است. چنانچه یک زن هندی که در 70 سالگی رکورد جهانی سن بارداری را شکسته است برای باروری خود سه هزار یورو پرداخت کرد.
او 2 سال پیش فارغ شده اما کماکان اقساط این باروری مصنوعی را میپردازد.
طبق گزارش های وزارت بهداشت هندوستان تمایل به داشتن فرزند در هند افزایش یافته و پیش بینی می شود این کشور در سال 2030 رکورد چین را شکسته و به پرجمعیت ترین کشور جهان تبدیل شود.
[ چهارشنبه 90/3/25 ] [ 5:57 عصر ] [ هادی گرافبک ]
کنترل سرعت ماشین ها در کانادا به این گونه است. فکر می کنید چقدر این شیوه موثر باشد؟
مردم نه تنها سرعت خود را کاهش می دهند بلکه سعی می کنند در چاله هم نیفتند.
این شیوه کنترل سرعتی است که در حال حاضر در کانادا استفاده می شود و از دوربین های کنترل سرعت، تفنگ های رادار، افسرهای پلیس و … ارزانتر است.
بسیار هوشمندانه است، مخصوصا وقتی آنها هر روز جابه جا می شوند. جالب نیست؟
[ چهارشنبه 90/3/25 ] [ 5:57 عصر ] [ هادی گرافبک ]